Интим киев
Сайт Завода Веб-Арсенал. Перейти на главную страницу  
Завод Веб-Арсенал. Разработка, изготовление сайтов, раскрутка, домены, хостинг, контент, реклама, веб-инструменты и технологии - полный арсенал средств для реализации проектов любой степени сложности
Пт
3
Окт '08

Стартував Конкурс українських блогів Best Ukrainian Blog Awards 2008

Best Ukrainian Blog Awards 2008Конкурс блоґів Best Ukrainian Blog Awards 2008 - це подія N1 в українській блоґосфері. Головна мета Конкурсу – популяризація блогів в Україні та визначення найкращих з них шляхом голосування.

Для того, щоб подати блог для участі в Конкурсі - треба зареєструватись на сайті Blogcamp CEE 2008 (blogcampcee.com). В Конкурсі можуть брати участь лише блоги, що ведуться українською мовою АБО їхні автори проживають на території України (без мовних обмежень). Додавати можна не лише свій блог, а й блог, який вам просто подобається.

Конкурс відбувається в 7 номінаціях:

1. Персональний блог
Це блог, що не має чіткої тематичної прив‘язки. До цієї номінації можна віднести будь-які блоги, що не ввійшли до наступних номінацій. Автором персонального блогу може бути лише один користувач.

2. Професійний блог
Блог, цільовою аудиторію читачів якого є переважно люди, що професійно займаються діяльністю пов‘язаною з тематикою блогу. В професійного блогу може бути кілька авторів.

3. Тематичний блог
Блог, переважна більшість постів присвячені одній тематиці. Слід зауважити, що блоги на тему ІТ мають свою окрему номінацію. В тематичного блогу може бути кілька авторів.

4. ІТ блог
Блог на тему ІТ. В ІТ блогу може бути кілька авторів.

5. Блог на blox.ua
Будь-який блог на блог-платформі blox.ua.

6. Cпільнота
Колективний блог, авторами якого є блогери, що мають свої приватні блоги на тій же блог-платформі, на якій зареєстрована спільнота.

7. Блог на сайті ЗМІ
Під сайтом ЗМІ мається на увазі офіційний сайт будь-якого ЗМІ, в т.ч. онлайнового. Такі блоги можуть вести як штатні працівники ЗМІ, так і сторонні особи (читачі). На сайті повинно бути зареєстровано не менше 5 блогів.

Онлайн-голосування триватиме до 12 жовтня, тому поспішіть зареєструватись! За підсумками “народного голосування” буде відібрано по 5 фіналістів у кожній з 7 номінацій. Далі, з 13 по 17 жовтня журі визначить найкращий блог серед фіналістів в кожній з номінацій. В голосуванні можуть брати участь лише українські користувачі. Детально з правилами проведення конкурсу можна ознайомитись тут.

Офіційне оприлюднення результатів Конкурсу відбудеться 18 жовтня в рамках проведення Blogcamp CEE 2008 - триденної події, що збере 17-19 жовтня у Києві понад 500 спеціалістів із новітніх медіа - блоґерів, стартаперів та інвесторів із Цетральної та Східної Європи. Детальнішу інформацію про цей захід можна отримати на сайті BlogCampCEE.com.

google.com bobrdobr.ru del.icio.us technorati.com linkstore.ru news2.ru rumarkz.ru memori.ru moemesto.ru

Забобрить эту страницу!

Комментарии к теме “Стартував Конкурс українських блогів Best Ukrainian Blog Awards 2008”
  1. goldendragon

    о! (простите что по-русски)
    Интересно слышать о зарубежных коллегах-блоггерах!
    Всемирная сеть всё-таки объединяет! Пусть границы между нами будут лишь на картах =)

  2. Славко

    Чего за русский-то ивиняться?.. Нет в природе таких украинцев, которые бы по-русски не понимали - это ж наш общий язык. Спасибо за добрые пожелания.

  3. skrepka

    Хм, цікаво. Якщо не помиляюся, в нас таке вперше. Особливо приваблює можливість додати улюблений блог )

  4. voko

    дуже добра новина! цього року вже не доведеться взяти участі у конкурсі, але працюватимемо на майбутнє. я завжди був упевнений, що Україна — світова держава і її інтеграція у міжнародне співтовариство — це лише питання часу. але поки туди будемо йти, ми станемо набагато кращими за них, бо вивчимо їхній досвід і подолаємо власне невміння. недарма ж усі розумні люди вчаться на чужих помилках.

  5. vad3020

    Все это классно, только сайт blogcampcee.com – англоязычный, а как быть тем, кто не владеет английским языком? Кто-нибудь заявки оставлял?

  6. Admin

    Там есть не только английская версия, есть и украинская и русская. Посмотрите внимательнее. Просто у сайта организаторов - дизайн немного странноватый :) ну в смысле, такой - авангардный. Есть проблемы с эргономикой.

  7. lisss

    Забавно, но в ФаерФоксе у меня почему-то сайт организаторов не открывается :) А так затея на мой взгляд очень интересная, да и мне кажется, что очень перспективная.

  8. bons36000000

    Нарешті не словами, а ділом намагаються популярізувати україномовні сайти. Можливо, це стане першим кроком до признання України на світовій арені.

  9. Tarsius

    По крайней мере, если я проживаю на территории Украины, то вполне могу подать на заявку блог, написанный китайскими иероглифами…

  10. Tarsius

    забавно :)

Добавление комментария

You must be logged in to post a comment.

    

Основные разделы сайта: Самое Важное I Web-Конвеер I Web-Консультации I Web-Документы I Web-Словарь I Web-Партнёры I Web-Юмор I Web-Новости и Разное I Карта сайта

Реклама наших друзей и партнёров. И просто реклама за большие деньги
Хороший брокер. Партнер "Веб-Арсенала" | |