Интим киев
Сайт Завода Веб-Арсенал. Перейти на главную страницу  
Завод Веб-Арсенал. Разработка, изготовление сайтов, раскрутка, домены, хостинг, контент, реклама, веб-инструменты и технологии - полный арсенал средств для реализации проектов любой степени сложности
Сб
4
Окт '08

Міжнародна конференція Blogcamp CEE 2008 відбудеться в Києві

17-19 жовтня в Києві відбудеться Blogcamp CEE 2008 (blogcampcee.com) – міжнародна конференція, присвячена новітнім медіа: блоґам, соціальним мережам, інтернет-відео, громадянській журналістиці; а також венчурним інвестиціям і стартапам – компаніям, які лише розпочинають свій бізнес. Blogcamp проходить другий рік поспіль і цього разу збере учасників не лише з країн пострадянського простору, але й з Центральної та Східної Європи. Очікувана кількість учасників – близько 500.

В рамках Blogcamp СЕЕ 2008 відбудеться нагородження Конкурсу українських блоґів Best Ukrainian Blog Awards (18-го жовтня) та День Інвестора (19-го жовтня).

День інвестора – ключова подія для галузі венчурних інвестицій в Центральній та Східній Європі, яке об’єднає підприємців та інвесторів ТМТ-галузі (Телеком, Медіа, Технології). В програмі Дня інвестора – панельні дискусії за участі інвесторів та підприємців, а також Конкурс стартапів, який пройде в двох номінаціях:
• Seed Stage – проект знаходиться на рівні ідеї або раннього прототипу, сума необхідних інвестицій від 50 до 150 тисяч євро.
• Early Growth Stage – компанія почала продавати продукти/послуги і має стійкій ріст при невеликих об’ємах, сума необхідних інвестицій від 500 тисяч до 1 млн євро.

Оцінювати конкурсні проекти буде група експертів і членів журі, в склад якої увійшли представники таких інвестиційних фондів, як DFJ, який входить в десятку найбільших фондів світу; Mangrove – найуспішніший європейський фонд; російський ABRT та інші. Денис Довгополий, директор BayView Innovations Inc і член ініціативної групи Blogcamp, зауважив: «Участь в конкурсі стартапів – чудова можливість для авторів та керівників інтернет-проектів презентувати свої ідеї інвесторам і отримати оцінку професіоналів венчурного бізнесу». Детальніша інформація про конкурс на сайті конференції: http://blogcampcee.com/ru/investors/contest. На цей час для участі в конкурсі подали понад 40 проектів. День інвестора проводиться в партнерстві з BayView Innovations Inc.

Blogcamp CEE 2008, як і раніше, пройде в форматі barcamp, в рамках якого учасники максимально вливаються в процес організації події. Вони самостійно формують розклад – кожен може вписати тему свого виступу, презентації, дискусії в пусту таблицю ранком першого дня конференції. Кожний учасник є водночас її співорганізатором, виступаючи на події, допомагаючи з технічною організацією, анонсуючи Blogcamp у своєму блозі.
Конференція проходить у неформальній атмосфері, яка стимулює дискусію та обмін ідеями. Для участі в Blogcamp достатньо зареєструватися на сайті конференції blogcampcee.com та прийти на подію.

Партнерами Blogcamp CEE 2008 виступили: соціальна мережа Profeo (profeo.com.ua), Національний університет «Києво-Могилянська академія» (ukma.kiev.ua), ГО «Інтернет-ініціативи» (internetinitiatives.org).
Web-партнер конференції – World Web Studio (worldwebstudio.com).
PR підтримка – PRP Ukraine (prp.ua).
Генеральні інформаційні партнери – «Компьютерное обозрение» (ko-online.com.ua), «Домашний ПК» (dpk.com.ua), ITC.UA (itc.ua).
Інформаційні партнери – Перший діловий телеканал (tv1.com.ua), Компаньон (companion.ua/), Новий маркетинг (marketing.web-standart.net), Т3 (t3.com.ua), it Бізнес (itbusiness.com.ua), Мобайл + РС  (mobilepc.com.ua), Тайм аут (timeout.ua).

Blogcamp CEE 2008 відбудеться 17-19 жовтня, у Києві, в приміщенні Культурно-мистецького центру Києво-могилянської академії, за адресою вул. Іллінська, 9 (Поділ, станція метро Контрактова площа - вихід з ескалатором).

Контакти для отримання додаткової інформації:

Галина Даниленко, PRP Ukraine
Моб:     +380 (67) 246 28 93
E-mail: gdanylenko@prp.com.ua

Оксана Мандрика, Яндекс.Україна
Моб.: +380 (67) 365 93 16
E-mail: advertka@yandex-team.com.ua

google.com bobrdobr.ru del.icio.us technorati.com linkstore.ru news2.ru rumarkz.ru memori.ru moemesto.ru

Забобрить эту страницу!

Комментарии к теме “Міжнародна конференція Blogcamp CEE 2008 відбудеться в Києві”
  1. vad3020

    Не слышал раньше о конференции, но, судя по количеству участников и серьезным партнерам мероприятия должно быть интересное. Хотелось бы в дальнейшем прочитать отчет или интересные комментарии по работе.

  2. andrei99

    Партнеры ищущие инвестиции или инвесторы ищут партнеров?))
    В любом случае впечатляют суммы, для телефонных и медийных отраслей куда с добром!

  3. bons36000000

    В этом году к странам СНГ присоединилась Европа. Приятно, что нас начали признавать и наши достижения тоже. Интересно следить за ходом проведения данной конференции, будет очень познавательно.

  4. ksi843

    Интересно, а посетить эту конференцию - реально? Хотелось бы, своими глазами все увидеть и послушать.

  5. Admin

    Конечно реально. Свяжитесь, пожалуйста, с “Яндекс-Украиной”, чтобы уточнить время и прочие детали мероприятия.

  6. ksi843

    Спасибо большое. Обязательно с ними свяжусь и все узнаю. Очень хочется посетить конференцию “Blogcamp CEE2008″.

  7. lisss

    Что-то в последнее время все больше и больше инвестиций идет в интернет, финансовый кризис, что ли так повлиял? Хотя это не может не радовать.

Добавление комментария

You must be logged in to post a comment.

    

Основные разделы сайта: Самое Важное I Web-Конвеер I Web-Консультации I Web-Документы I Web-Словарь I Web-Партнёры I Web-Юмор I Web-Новости и Разное I Карта сайта

Реклама наших друзей и партнёров. И просто реклама за большие деньги
Хороший брокер. Партнер "Веб-Арсенала" | |